(recept
si oblíbilo 18 návštěvníků)
Vepřové masíčko v zelenině a bramborovou kaší
Potřebné ingredience
plátky libového vepřového, zeleninová směs pod svíčkovou, kousek másla, voda, sůl
Postup přípravy
Pekáček vytřeme máslem, nasypeme zeleninu. Maso naklepeme na tenko, osolíme, pokmínujeme a dáme na zeleninu. Pečeme do měka, často podléváme, aby se maso nespálilo. Nebot voda se v malém množství rychle vypařuje. Po upečení maso vyjmeme a zeleninu rozmixujeme. Podáváme s bramborovou kaší, kterou polijeme sosem ze zeleniny.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
rm22
(upraveno)
2. 3. 2008, 11:07
Určitě brzy vyzkouším.Děkuji